top of page

Güzel Bir Blog Tasarlayın

Wix Blog, tasarım bakımından okuyucularınızın dikkatini çekecek güzel yazılar oluşturmak için gereken her şeyi sunuyor. Temel tasarım özelliklerimize bir göz atın.


Birçok Güzel Düzen Arasından Seçim Yapın


Blog akışınızda seçebileceğiniz birçok duyarlı düzen bulunuyor. Editör'deki blog akışı ayarlarından size uygun olan düzeni seçin. Editoryal düzen, okurların ilgilerini çeken yazıları hızlıca bulmaları için idealdir. Okurların aşağı doğru kaydırarak yazılarınızı tek tek görmesini sağlayan Yan Yana düzeni de seçebilirsiniz. Seçim yaptıktan sonra, düzeni daha da özelleştirmek için ayarları değiştirin.


Ayarlardan blog akışınızda sergilenecek blog menüsü, yazar adı, beğeni ve görüntülemeler gibi başka şeyler de seçebilirsiniz.


Yazı Sayfanızı Özelleştirin


Yazılarınızın ayarlarını özelleştirmek için Editör'den Yazı Sayfası'na gidin. Burada yaptığınız tüm değişiklikler, aynı anda tüm yazılarınızın düzenini ve tasarımını değiştirir.


Yorum yazmalarına ve yazılarınızı sosyal medyada paylaşmalarına izin vererek okuyucularınızın sizinle etkileşimde kalmalarını sağlayın. Ayrıca, daha fazla yazınızı keşfetmelerine yardımcı olmak ve okumaya devam etmelerini sağlamak için yazılarınızın altında İlgili Yazılar ve Etiketler bölümü de ekleyebilirsiniz.



0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page